
Dispositivos y accesorios
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (opcional) or other cheese20 g
-
garlic clove (opcional)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
ham, cooked (opcional)1 slice
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
646 kcal /
2704 kJ
Proteína
24.5 g
Grasa
23.8 g
Carbohidratos
89 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza