
Dispositivos y accesorios
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (opcional) or other cheese20 g
-
garlic clove (opcional)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
ham, cooked (opcional)1 slice
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
646 kcal /
2704 kJ
Proteína
24.5 g
Grasa
23.8 g
Carbohidratos
89 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Focaccia
3h
Quick and Spicy Black Beans
20min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Rolled Frittata
55min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Pinsa
29h
Chocolate Custard
1h 20min
Gratin dauphinois
50min