Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
TM6 TM5

Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce

3.7 ( 10 valoraciones )

Ingredientes

Puddings

  • 230 g strong brewed coffee
  • 185 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
  • 300 g caster sugar
  • 150 g dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
  • 75 g rum
  • 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
  • 185 g plain flour plus extra for flouring
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 pinch fine sea salt

Chocolate Caramel Sauce

  • 470 g whipping cream
  • 1 ¼ Tbsp liquid glucose
  • 150 g milk chocolate small pieces or callets
  • 240 g granulated sugar
  • 75 g unsalted butter cold, diced
  • ice cream for serving (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
1064 kcal / 4437 kJ
Proteína
7.6 g
Grasa
66 g
Carbohidratos
105 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas