Versiones compatibles
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Grasa
- 66 g
En colecciones
Recetas alternativas
Quick Cheese Soufflés
45min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Chocolate Fondants
40min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Whipped Cream
10min
Chocolate Mousse
3h 20min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Tropical Fruit Orange Cake
2h 40min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min