Versiones compatibles
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Puddings
- 230 g strong brewed coffee
- 185 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 75 g rum
- 75 g eggs (approx. 1.5 medium eggs), whisked
- 185 g plain flour, plus extra for flouring
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Caramel Sauce
- 470 g whipping cream
- 1 ¼ Tbsp liquid glucose
- 150 g milk chocolate, small pieces or callets
- 240 g granulated sugar
- 75 g unsalted butter, cold, diced
- ice cream, for serving (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 4437 kJ / 1064 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Grasa
- 66 g
En colecciones
Recetas alternativas
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Passion Fruit Soufflé
35min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25min
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7h 10min
Caramel Toffees
2h
Chocolate Macarons
25h 30min
Barbecue Sauce
20min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5h 35min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min