Dispositivos y accesorios
Mosselen in romige witte wijnsaus
Prep. 25min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
6 g
Calorías
935 kJ /
223 kcal
Grasa
17 g
Fibra
0.9 g
Carbohidratos
5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
250 g sjalot kleuren
Ninguna calificación
200 g ui fruiten
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Steak tartaar
30min
Pikante kalkoensatés
1h
Mosselen met Frietjes
45min
Rundvlees Stroganoff
1h
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kalfszwezerik met lente-uien
Ninguna calificación
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min