Squid à la provençale
TM6 TM5

Squid à la provençale

3.3 ( 3 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 garlic clove
  • 100 g onions cut in halves
  • 200 g red peppers cut in pieces
  • 30 g olive oil plus extra for frying
  • 600 g raw squid rings
  • 5 pinches salt
  • 2 pinches ground Espelette pepper
  • 1 lemon, preferably organic zest and juice
  • 10 fresh basil leaves chopped
  • 500 g tomatoes cut in halves
  • 3 pinches ground white pepper
  • 400 g courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)
  • 100 g yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 200 g fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 160 g green olives, pitted

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
357 kcal / 1494 kJ
Proteína
28 g
Grasa
17 g
Carbohidratos
24 g
Fibra
8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas