Dispositivos y accesorios
Butternut Squash Coconut Curry
Prep. 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onion quartered8 oz
-
garlic clove1
-
oil½ oz
-
green curry paste2 oz
-
ground cardamom⅛ tsp
-
mustard seeds⅛ tsp
-
fresh lemongrass in thirds1 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water6 oz
-
coconut milk (approx. 14 oz)1 can
-
14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.)butternut squash peeled and cubed (1 in.)14 oz
-
salt½ tsp
-
zucchini cubed (1 in.)5 oz
-
cauliflower florets8 oz
-
red bell pepper cubed (1 in.)3 oz
-
garbanzo beans (approx. 16 oz), drained1 can
-
mint leaves sliced, to garnish
-
lime quartered, to taste1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
717.4 mg
Proteína
12.5 g
Calorías
1938.7 kJ /
463.4 kcal
Grasa
21.9 g
Fibra
11 g
Grasa saturada
15.4 g
Carbohidratos
48.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Veggie Table
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pumpkin Chili
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Indian Vegetable Curry
50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min