Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
o 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Carbohidratos
- 48.9 g
- Grasa
- 21.9 g
- Grasa saturada
- 15.4 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 717.4 mg
Recetas alternativas
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Black Bean Walnut Patties
35min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Cauliflower and Date Tagine
55min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Pumpkin Chili
50min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegetarian Chili
50min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min