Dispositivos y accesorios
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Prep. 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
912.1 mg
Proteína
28.9 g
Calorías
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
22.1 g
Carbohidratos
35.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Meals in a Flash
91 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Pumpkin fritters
35min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Fresh tomato tart
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min