Ricotta and spinach crespelle "cake"
TM6 TM5

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.7 ( 58 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
  • 120 g plain flour
  • 2 tbsp polenta (fine)
  • 2 eggs
  • 350 g milk
  • 20 g olive oil
  • 4 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
  • 20 g salted butter cut into pieces, plus extra for frying
  • 300 g fresh baby spinach leaves
  • 350 g ricotta
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g thickened cream

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
603.4 kcal / 2534.4 kJ
Proteína
28.9 g
Grasa
37.2 g
Carbohidratos
35.8 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
22.1 g
Sodio
912.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas