Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 19.7 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom croustade
1h 35min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Spinach and feta galette
1h 50min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Filo spinach slice
55min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Vegetable lasagne
1h 35min