Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Carbohidratos
- 52.3 g
- Grasa
- 19.7 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sodio
- 1202.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Gozleme
1h 40min
Fresh tomato tart
40min
Ricotta gnocchi
2h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Spinach and feta galette
1h 50min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Caramelised leek and feta tart
2h 25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Filo spinach slice
55min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min