Lamb Roll with Freekeh Pilaf

Lamb Roll with Freekeh Pilaf

4.5 8 valoraciones
Prep. 35min
Total 1h 5min
8 portions

Ingredientes

Lamb Roll
  • garlic cloves
    4
  • onions quartered
    120 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • lamb mince low-fat (5-10%), broken in pieces (see tip)
    500 g
  • tomato purée
    50 g
  • Urfa chilli flakes (see tip)
    2 Tbsp
    ½ tsp dried chilli flakes
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • puff pastry, ready-made (see tip)
    500 g
  • medium egg beaten
    1
  • nigella seeds
    1 Tbsp
Freekeh Pilaf
  • cumin seeds
    2 Tbsp
  • olive oil
    15 g
  • onions quartered
    140 g
  • tomato purée
    30 g
  • freekeh (uncooked)
    400 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • water
    600 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Greek yoghurt
    150 g
  • fresh coriander leaves roughly chopped
    10 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 510 kcal / 2125 kJ
Proteína 22.5 g
Grasa 31.4 g
Carbohidratos 31 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...