Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
TM6 TM5

Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo

3.1 ( 66 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water
  • 2 tsp fine sea salt or to taste
  • 500 g cauliflower florets (2 cm)
  • 250 g dried fettuccine
  • 20 g extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions quartered
  • 30 g nutritional yeast flakes
  • 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
  • 15 g lemon juice
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
460 kcal / 1929 kJ
Proteína
17.5 g
Grasa
17.5 g
Carbohidratos
55.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas