
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g brown onion cut into quarters
- 100 g carrots cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 250.4 kcal / 1051.9 kJ
- Proteína
- 8.8 g
- Grasa
- 7.7 g
- Carbohidratos
- 31.8 g
- Fibra
- 9.2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Creamy tomato and basil soup
30min
Mediterranean capsicums
2h
Potato and green pea curry
50min
Mushroom stroganoff
20min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Leek quiche
1h 20min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mushroom bolognaise
45min