Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Kibbeh
- 260 g fine burghul
- hot water, for soaking
- 1 tomato, cut into quarters
- ½ red onion, cut into quarters
- 1 tbsp dried mint
- 1 tbsp sumac
- 1 tsp paprika
- 1 pinch cayenne pepper
- 1 tbsp tomato puree
- 2 tbsp pomegranate molasses
- 10 fresh mint leaves
- 10 fresh coriander leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
Assembly
- ice cold water
- 1 baby radish, cut into thin slices
- 1 heirloom (candy stripe) beetroot, cut into thin slices (see Tips)
- 3 cocktail pickled onions, cut into thin slices
- rocket, to serve
- 120 g Greek-style natural yoghurt
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1587 kJ / 377.9 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Carbohidratos
- 54.7 g
- Grasa
- 10.5 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 526.3 mg
Recetas alternativas
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Garlic dip (toum)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Mango lassi
5min
Bloody Maria
2h 45min
Tarator (tahini dip)
5min