Dispositivos y accesorios
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
327 mg
Proteína
5 g
Calorías
243 kJ /
58 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
All Things Eggs
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Sesame Crème
10min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sous-Vide Salmon
1h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sukiyaki
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min