Dispositivos y accesorios
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Prep. 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
81 mg
Proteína
7 g
Calorías
550 kJ /
132 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
No ratings
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde rijst
25min
Vanille-ijs sandwiches
13 h 25min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
No ratings
Asperge ovenschotel
1 h 30min
350 g sjalot kleuren
No ratings
250 g sjalot kleuren
No ratings
Vitello tonnato
13 h
Vanilleroomijs
12 h
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min