Versiones compatibles
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Couscous and Mixed Vegetables
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red pepper, cut in bite-size pieces
- 150 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 100 g frozen peas
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
- 100 g caster sugar
- 4 egg whites
- 250 g cream cheese
- 50 g chocolate flakes
- 1 Tbsp olive oil
- 50 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3300 kJ / 788 kcal
- Proteína
- 26 g
- Carbohidratos
- 66 g
- Grasa
- 42 g
- Grasa saturada
- 12 g
- Fibra
- 13.3 g
- Sodio
- 1155 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Mushroom Stroganoff
30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Crêpes Suzette
35min