Versiones compatibles
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 56 g
- Grasa
- 37 g
- Fibra
- 8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Garlic Turkey Stew
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min