Dispositivos y accesorios
Boekweit met champignons
Prep. 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
448.1 mg
Proteína
14.8 g
Calorías
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Grasa
19.6 g
Fibra
8.7 g
Grasa saturada
6.5 g
Carbohidratos
53.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Champignon
11 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegetarische chili
35min
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna calificación
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Zoetzure dhal
Ninguna calificación
Gazpacho
1h 15min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Vegetarische chili
1h 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Groene bron
10min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Moussaka met linzen
2h 20min