Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g dried chickpeas
- water, for soaking chickpeas
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ bunch fresh coriander, thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving
- ¼ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving
- ¾ tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch chilli powder, any type
- 1 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 30 g breadcrumbs (see tip)
- 40 g sesame seeds
- 40 g nigella seeds
- 40 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in strips (5 mm x 5 cm)
-
10
g yellow curry paste
o red curry paste - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g coconut milk
-
1 - 2
pinches sugar
o coconut sugar, to taste - ¼ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade -
vegetable oil, for frying
o sunflower oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3099 kJ / 741 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 67 g
- Grasa
- 46 g
- Grasa saturada
- 10 g
- Fibra
- 14 g
- Sodio
- 676 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Vegetable Samosa Filling
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Quick Falafel
30min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35min
Seitan
40min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Mexican Quinoa Salad
30min