Varkensfricandeau met mosterdsaus
TM31 TM5 TM6

Varkensfricandeau met mosterdsaus

4.0 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
  • 100 g verse champignons, in plakken
  • 75 g witte droge vermout
    o 75 g Madeira-wijn
  • 100 g melk
  • 60 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook (opcional)
  • 2 tl graanmosterd
  • 1 tl pikante mosterd
  • 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    o 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
  • 2 el crème fraîche
    o 2 el room
  • 1 volle el maïszetmeel
  • 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
961 kJ / 230 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
8 g
Grasa
7 g
Fibra
0.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas