Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
o 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (opcional)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
o 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
o 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 961 kJ / 230 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 0.8 g
Recetas alternativas
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Steak Stroganoff
45min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Japanse kip curry
55min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Hollandaisesaus
15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kip met romige groenten saus
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min