New potato and asparagus salad with dill pesto
TM6

New potato and asparagus salad with dill pesto

3.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Peeling potatoes

  • 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 600 g water

Dill pesto

  • 50 g red onion, halved
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g pine nuts
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
  • 20 g pickled capers
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 150 g Greek yoghurt
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

New potato and asparagus salad

  • 5 eggs
  • 1300 g water
  • 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
  • 150 g cucumber, sliced (2 mm) (opcional)
  • pine nuts, toasted, to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2209.2 kJ / 528 kcal
Proteína
22.9 g
Carbohidratos
39.1 g
Grasa
32.8 g
Grasa saturada
7.1 g
Fibra
6.4 g
Sodio
595.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas