Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Parsley Oil
- 100 g yellow split peas
- water, for soaking
- 100 g fresh parsley, cut in pieces
- 150 g sunflower oil
Yellow Split Pea Purée
- 400 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 7 g salt
Mushroom Sauce
- 380 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
o ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g chestnut mushrooms, halved
- 2 g fresh thyme leaves
- 12 g garlic cloves
- 250 g milk
- 130 g double cream
- 100 g unsalted butter, diced
- 12 g dried porcini mushrooms
- 12 g dried morel mushrooms
Finalisation
- 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg white, from medium egg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1280 kJ / 309 kcal
- Proteína
- 8.1 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 25 g
- Grasa saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 2500 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20min
Liver Cake
1h 50min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Ninguna calificación
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Octopus and Potato Salad
40min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Coconut Prawn Soup
45min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Spinach and Parmesan Soup
45min