Dispositivos y accesorios
Lentil and Bacon Soup
Prep. 10min
Total 8h 55min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
onions quartered75 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)65 g
-
olive oil20 g
-
smoked bacon (approx. 100 g), diced (1 cm)4 slices
-
red lentils rinsed100 g
-
split peas soaked overnight and rinsed100 g
-
tinned chopped tomatoes270 g
-
boiling water530 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
tomato purée½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
364 mg
Proteína
16.7 g
Calorías
1514.1 kJ /
361.9 kcal
Grasa
16.9 g
Fibra
10.6 g
Grasa saturada
4.5 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Chicken Étouffée
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Danish Split Pea Soup
1h
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Scotch Broth
1h
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Smoky Pork and Beans
3h
Tuscan Bean Soup
50min
Red Lentil Soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min