Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
TM6 TM5 TM31

Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 850 g celeriac, peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)
  • 125 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 160 g puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)
  • 80 g unsalted butter, diced, plus 2 Tbsp
  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh parsley leaves
  • 20 g white wine vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2848.8 kJ / 680.9 kcal
Proteína
6.7 g
Carbohidratos
38.8 g
Grasa
57 g
Grasa saturada
21 g
Fibra
4.8 g
Sodio
1193.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas