Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
o 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (opcional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 535 kJ / 127 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Grasa
- 8.5 g
- Fibra
- 2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Coconut Creamed Kale
20min
Pissaladière
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h