Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 300 g water
- 15 g fresh yeast
- 500 g plain flour
- 15 g salt
- 2 tsp turmeric powder
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
Spiced meat filling
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g yellow peppers, cut into pieces
- 50 g red peppers, cut into pieces
- 300 g beef mince
- 2 pinches salt, adjust to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground cumin
Assembly
- olive oil, for oiling hands and for frying
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 2134 kJ / 510 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 51 g
- Grasa
- 27 g
Recetas alternativas
Florida Cuban Rolls
3h
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Pickled Mushrooms
6h 30 min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9h 10min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Cheese pies
1h 25min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 35min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min