Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 heaped tsp cumin seeds
- 4 heaped tsp coriander seeds
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 30 g fresh coriander leaf, plus extra to garnish
-
50
g fresh coconut, cut in pieces (2-3 cm)
(opcional)
o 3 Tbsp desiccated coconut (opcional) - 80 g unsalted butter, diced
- 300 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
½ - ¾
tsp cayenne pepper, to taste
o 1 - 2 fresh green chillies (6-8 cm long), deseeded, to taste -
1000 - 1200
g pumpkin, deseeded, cut in 8 pieces with skin on
o 1000 - 1200 g butternut squash, deseeded, cut in 8 pieces with skin on - 300 g dried green lentils, or brown or Puy
- 1000 g water
- 250 - 300 g roasted red peppers, preserved, roughly diced (1-2 cm)
- 130 g crème fraîche (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1504 kJ / 358 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 33 g
- Grasa
- 17 g
- Fibra
- 10.3 g
Recetas alternativas
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Seitan Chilli
25min
Keralan Fish Curry
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h