Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 15 g plain flour
- 100 g onions, cut into pieces
- 200 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp mustard
- 1 tbsp fresh thyme leaves, plus extra to garnish
- 500 g waxy potatoes, skin on, cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
o 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine salt, to taste
- 2 - 3 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cut into cubes (4 cm)
- 100 g cream, min. 30% fat
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1419 kJ / 340 kcal
- Proteína
- 35 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 2.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Creamy mustard chicken stew
40min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken Noodle Soup
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken Noodle Soup
25min