Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tomato sauce
- 2 cm fresh ginger root, peeled, cut in pieces
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes, cut in quarters (approx. 200 g)
Crab filling
- 20 g fresh coriander leaves
- 1 tbsp lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp salt
- 1 red chilli, cut in halves and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g crab meat, fresh, without shell
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 8 portions
- Calorías
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Proteína
- 61 g
- Carbohidratos
- 106 g
- Grasa
- 61 g
- Fibra
- 5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Yoghurt cake
1h 40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Marble cake
2h 10min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Apple strudel
1h 45 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Versatile smooth soup
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min