Dispositivos y accesorios
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Prep. 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2.1 g
Calorías
515 kJ /
123 kcal
Grasa
6.5 g
Carbohidratos
14 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Kitchen
62 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Aubergine and Almond Dip
20min
Asparagus Risotto
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Garlic and White Bean Stew
50min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Sicilian Caponata
30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Caponata
50min