Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
TM6 TM5

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.6 ( 37 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 120 g onions quartered
  • 50 g celery cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 120 g spelt grains
  • 950 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • 2 pinches ground black pepper or to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
230 kcal / 969 kJ
Proteína
6.5 g
Grasa
8.5 g
Carbohidratos
17.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas