Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
TM6 TM5

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.7 (36 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 120 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 120 g spelt grains
  • 950 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
969 kJ / 230 kcal
Proteína
6.5 g
Carbohidratos
17.2 g
Grasa
8.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas