Versiones compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Proteína
- 52.9 g
- Carbohidratos
- 24.2 g
- Grasa
- 17.2 g
- Grasa saturada
- 4.5 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 1265.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with capsicum
45 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Irish lamb stew
6h 20min
Veal involtini
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Irish stew
1h 30 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15 min
Beef ragu
1h 25 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Chicken chasseur
1h 50min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15 min