
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
2
cod fillets (approx. 700-800 g)
o 4 red mullets, gutted, cleaned (approx. 700-800 g) (see tip) - 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers quartered
- 250 g yellow peppers quartered
- 200 g green peppers quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
-
4
Tbsp fresh coriander leaves chopped
o 4 Tbsp fresh parsley leaves chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 492 kcal / 2054 kJ
- Proteína
- 43 g
- Grasa
- 10 g
- Carbohidratos
- 57 g
- Fibra
- 13 g
En colecciones
Recetas alternativas
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Lentil Moussaka
2h 20min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min