Italian Sausage and Orzo Soup
TM6 TM5

Italian Sausage and Orzo Soup

4.6 (164 valoraciones )

Ingredientes

  • 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 200 g onions, quartered
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 400 g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
    o Toulouse sausages, skins removed, broken up
  • 2 tsp Italian seasoning (see tip)
    o dried mixed herbs
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 160 g dry white wine
  • 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 180 g orzo
  • 600 - 700 g boiling water (see tip)
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2231 kJ / 533 kcal
Proteína
31 g
Carbohidratos
43 g
Grasa
24 g
Grasa saturada
8 g
Sodio
1070 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas