Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2159 kJ / 518 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 31 g
- Grasa saturada
- 6 g
- Sodio
- 584 mg
Recetas alternativas
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Vegetarian Chilli
35min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Veggie Wellington
2h
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min