Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Proteína
- 25.7 g
- Carbohidratos
- 59.4 g
- Grasa
- 442.4 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 19.1 g
- Sodio
- 1915 mg
Recetas alternativas
Tuscan bean soup
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Hearty lentil chilli
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
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35min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
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Freekeh and broad bean salad
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Spiced lentil vegetable soup
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Pasta with fennel and tomato sauce
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Slow-cooked eggplant pasta sauce
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