Dispositivos y accesorios
Vegan 'pulled pork'
Prep. 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves, then cut into slices100 g
-
paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cumin⅛ tsp
-
bananas peel only (see Tips)2
-
barbecue sauce (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
178.3 mg
Proteína
2.4 g
Calorías
1026.7 kJ /
245.4 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
1.7 g
Carbohidratos
38.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
ABC butter
30min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Vegan Parmesan Crackers
30min
Potato and green pea curry
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Breakfast sausages
1h 5min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Pulled BBQ jackfruit
25min