Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 105.3 g
- Grasa
- 7.6 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 5.4 g
- Sodio
- 27.3 mg
Recetas alternativas
Steamed orange puddings
1h 25min
Pot-set plain yoghurt
12h
Festive lobster pâté
4h 45min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sticky toffee puddings
1h
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Poached eggs using blade cover
30min