Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2339 kJ / 559 kcal
- Proteína
- 59 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Grasa
- 24 g
- Grasa saturada
- 5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 372 mg
Recetas alternativas
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Bistro Mayonnaise
5min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Provençal alouettes
1h 30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min