Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Carbohidratos
- 53 g
- Grasa
- 21.7 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 1492.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pad kra pow
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min