Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Proteína
- 32.9 g
- Carbohidratos
- 33.8 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sodio
- 1091.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Milanese risotto
25min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Boba Cheesecake
6h 45min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Sabayon
15min
Floating islands
40min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Gazpacho
1h 15min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h