Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
o ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2731 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 42 g
- Grasa saturada
- 25 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 1001 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min