Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
TM6

Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)

4.6 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 270 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 10 fresh basil leaves
  • 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
  • 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • 70 g water, cold
  • 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
  • 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp light brown sugar
  • 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 300 g fresh baby spinach
  • 2 garlic cloves
  • ¾ tsp ground nutmeg
  • 200 g ricotta cheese
  • 200 g double cream
  • 2 medium eggs

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2170 kJ / 519 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
35 g
Grasa
37 g
Grasa saturada
21 g
Fibra
3.1 g
Sodio
693 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas