Dispositivos y accesorios
Seeded pastry
Prep. 5min
Total 15min
460 g
Ingredientes
-
chia seeds20 g
-
sesame seeds20 g
-
pumpkin seeds20 g
-
psyllium husk20 g
-
coconut flour50 g
-
tapioca starch40 g
-
LSA (see Tip)30 g
-
sea salt½ tsp
-
eggs2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water140 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 460 g
Sodio
1170.9 mg
Proteína
33.6 g
Calorías
5195.8 kJ /
1241.8 kcal
Grasa
77.7 g
Fibra
52.1 g
Grasa saturada
19 g
Carbohidratos
108.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pastry
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Beetroot and horseradish relish
50min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Gwinganna biryani
25h 20min
Classic zabaglione
15min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min