Dispositivos y accesorios
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
403.1 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1086.5 kJ /
259.7 kcal
Grasa
17.2 g
Fibra
3.4 g
Grasa saturada
3.3 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Ninguna calificación
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna calificación
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Shirley Temple
5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Tzatziki
Ninguna calificación
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Ninguna calificación
Pumpkin tahini smash
40min