Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
TM6 TM5

Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 10 sprigs cilantro, fresh leaves only, plus extra to garnish
  • 595 g red bell pepper roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
  • 2 garlic clove
  • 30 g tahini
  • 1 tbsp paprika, smoked, ground
  • 395 g chicken breast fillet, skin on or skinless cut into 8 pieces
  • 795 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste salt-free (see Tip)
  • 200 g quinoa, white rinsed and drained
  • 255 g patty pan squash cut into halves
  • 4 tsp extra virgin olive oil divided
  • black pepper, ground to season, to taste
  • 2 tbsp lemon juice
  • 1 baby cos lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
  • 2 tbsp almond, skin on roasted and chopped
  • lemon cut into wedges, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
497.9 kcal / 2083.1 kJ
Proteína
34.8 g
Grasa
18 g
Carbohidratos
51.5 g
Fibra
11.7 g
Grasa saturada
2.1 g
Sodio
71.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas