Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.6 5 valoración
Prep. 10min
Total 1h
2 portions

Ingredientes

Creamy Avocado
  • avocado (approx. 1 small), flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only)
    1
Salmon
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (2 x 5 oz, 1 in. thick)
    10 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    2 sprigs
  • vegetable oil to sear
  • lime sliced, to garnish

Dificultad

medio


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 708 mg
Proteína 31.5 g
Calorías 2215.4 kJ / 529.5 kcal
Grasa 40.2 g
Fibra 8.6 g
Grasa saturada 7.5 g
Carbohidratos 14.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...