Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sos Teriyaki
- 100 g sosu sojowego
- 30 g octu ryżowego
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 75 g mirinu
- 45 g brązowego cukru
Szaszłyki
- 470 g filetów z miecznika, mrożonych, uprzednio rozmrożonych, pokrojonych w 2 cm kostkę
- 75 - 80 g cebuli dymki, pokrojonej na ok. 4 cm kawałki
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1274 kJ / 305 kcal
- Proteína
- 31.95 g
- Carbohidratos
- 29.65 g
- Grasa
- 6.3 g
- Fibra
- 2.25 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chowder z ryb słodkowodnych
1h 30min
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40min
Korma z owoców morza
40min
Omułki w białym winie
35min
Stek z tuńczyka na parze z pikantnym dipem z pomidorów i soczewicy
40min
Tajskie paczuszki z łososia na parze
1h 20 min
Polędwica z tuńczyka w nori
1h
Wołowina w czerwonym winie
2h 10min
Sałatka sycylijska z krewetkami
40min
Małże po marynarsku
1h 15min
Gulasz z ryb i owoców morza
45 min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40min