
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks from medium eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 698 kcal / 2926 kJ
- Proteína
- 46 g
- Grasa
- 56 g
- Carbohidratos
- 1 g
- Fibra
- 0.4 g
- Grasa saturada
- 32 g
- Sodio
- 93 mg
Recetas alternativas
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Steak
1h 30min
Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min