Dispositivos y accesorios
Rye seed loaf
Prep. 15min
Total 28h 10min
12 portions
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
311.9 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
971.1 kJ /
231.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
0.5 g
Carbohidratos
39.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Fruit and nut loaf
27h 50min
Mother sourdough starter
108h 20min
Rye bread rolls
12h
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min