Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 2 heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
333 kcal / 1393 kJ
Proteína
12 g
Grasa
24 g
Carbohidratos
20 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
9 g
Sodio
680 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas