Vegetarlasagne
TM31 TM5 TM6

Vegetarlasagne

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Pasta

  • 150 g lupinmel (se tips)
  • 70 g maisstivelse, pluss ekstra til dryssing
  • 1 ½ ts xanthan gum
  • 1 klype muskatnøtt, malt
  • 1 ts salt
  • 2 egg
  • 60 g vann

Grønnsakssaus

  • 2 stangselleri, delt i biter
  • 2 - 3 gulrøtter (ca. 190 g), delt i biter
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 gul løk (ca. 120 g), delt i to
  • 4 - 5 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • 20 g olivenolje
  • 200 g små sjampinjonger, ferske, delt i skiver
  • 2 ts blandete urter, tørket
  • ½ ts muskatnøtt, malt
  • 2 ts grønnsaksbuljong (se tips)
  • 120 g rødvin, tørr
  • 400 g skrellet tomat
  • 1 ss tomatpuré
  • 2 ts rårørsukker
  • 1 ts salt
  • 2 ss maisstivelse
  • 3 ss vann

Ostesaus

  • 60 g parmesanost, delt i biter (3 cm)
  • 100 g mozzarella, delt i biter
  • 100 g smør, usaltet
  • 80 g glutenfri melblanding (se tips)
  • 600 g helmelk
  • 1 klype muskatnøtt, malt
  • ½ ts dijon sennep (glutenfri)
  • ½ ts salt
  • 1 klype malt svart pepper

Servering

  • smør, usaltet, til smøring
  • 1 ss pinjekjerner (valgfritt)

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
1890.5 kJ / 450 kcal
Proteína
19 g
Carbohidratos
29 g
Grasa
25.7 g
Grasa saturada
13.3 g
Fibra
11.5 g
Sodio
1108 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas